Home » Audio » Pro Sound » Marshall AVT150 Head problems!
Marshall AVT150 Head problems! [message #27275] Thu, 25 May 2006 19:10 Go to next message
Bradley  is currently offline Bradley
Messages: 1
Registered: May 2009
Esquire
I take really good care of the head and it has never been any trouble. I tried turning it on and it was dead the lights wouldnt even come on. I had just played the day before and unplugged it when I was done. Please Help!


Re: Marshall AVT150 Head problems! [message #27280 is a reply to message #27275 ] Wed, 07 June 2006 11:32 Go to previous messageGo to next message
Wayne Parham  is currently offline Wayne Parham
Messages: 17037
Registered: May 2009
Illuminati (33rd Degree)

Not to be silly, but did you try the easy stuff like fuses, breakers even making sure the outlet has power?


Re: Marshall AVT150 Head problems! [message #27458 is a reply to message #27275 ] Thu, 16 August 2007 16:12 Go to previous message
Cason  is currently offline Cason
Messages: 1
Registered: May 2009
Esquire
have you solved this problem yet? j/w because i recently ran into a similar problem and i tried replacing fuses and they keep blowing. any assistance would be appreciated.

Previous Topic:What cables are needed for Matchless effects loop?
Next Topic:Marshall AVT150 footswitch
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 18 03:04:44 CST 2017

Sponsoring Organizations

AudioKinesis
AudioKinesis
BOI Audioworks
BOI Audioworks
BuildAnAmp.com
BuildAnAmp.com
Crescendo Systems
Crescendo Systems
DIY Audio Projects
DIY Audio Projects
OddWatt Audio
OddWatt Audio
Pi Speakers
Pi Speakers
Prosound Shootout
Prosound Shootout
Smith & Larson Audio
Smith & Larson Audio
Lone Star Audiofest